Search this blog

miercuri, 8 septembrie 2010

Un nou inceput...

     Servus dragii mei. La cererea apropiatilor si nu numai, voi incepe sa postez, in masura in care timpul mi-o va permite, cateva din gandurile, intamplarile, reflexiile, ce sa mai...modul in care vad eu lumea si in care ma vede ea pe mine, intrucat se pare ca nu trece zi in care sa nu mi se intample ceva cat de cat notabil sau in care sa nu fac eu ceva care sa iasa in evidenta sau in masura sa ma multumeasca si sa ma faca sa ma simt implinit ca nu a mai trecut o zi fara sa fac nimic. Si cand zic nimic, stiti la ce ma refer...
    Voi trata mai multe aspecte, iar pe cele pe care nu le pot incadra intr-o anumita categorie, let's just say we'll gonna put them in a general topic, like ''stuff''. Voi discuta despre relatzii, fie ele de orice tip, despre muzica...bine, nu orice fel de muzica...ci, la request-ul unui bun prieten de-al meu, idei noi de adaugat in playlist, track-uri care sa se potriveasca perfect cu starea ta de moment. Pentru mine, o piesa e ceva destul de complex, mai ales avand si cunostintele necesare deprinse in urma scolii, precum si a experientei in domeniu. Asadar, nu inseamna doar niste note zvarlite pe un portativ, un ritm si niste cuvinte grefate pe un sound mai mult sau mai putzin potrivit. Inseamna cuvintele adecvate, beat-ul sa te surprinda, sa-ti ramana in minte, sa te faca sa il simtzi nu numai cu urechea...sa iti induca o sinestezie orientata acustic si care sa te stimuleze sa-tzi continui starea in care erai sau sa te scoata din starea respectiva, daca aceasta este una pesimista, de downfall etc. Diferite piese iti induc diferite stari, unele le asociezi cu ''ecstatic moments'' din trecut si iti vine sa le asculti over n over, altele iti amintesc de cineva, mai mult sau mai putzin placut, altele te induc in melancolie, altele iti induc o stare pe care ai dori sa o traiesti sau o/ il aduc pe cea/ cel pe care a-i dori sa o/ il ai alaturi in momentele acelea...alteori sunt doar pur si simplu surse de optimism, de ascultat cand conduci masina, cand esti la munca sau stai in fatza calculatorului insotzit de animalul de casa si itzi vine sa faci ceva, ai vrea sa ai un resort care sa te determine sa te arcuiesti intr-o alta directie, orice sau oricine cu care sa impartasesti starea pe care tu insuti/insatzi ti-ai creat-o sau pe care vrei sa o experimentezi.
      Nu in ultimul rand, voi aborda si sectiunea sporturi...indeosebi cea legata de Internazionale Milano, mai mult decat o echipa, o familie, un grup de suflet, o pasiune pentru viatza si o vointza de a trai...trairea unui vis si nu a unei obsesii;)
         

Niciun comentariu: