Search this blog

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Despre relatzii (part III)


      So, it's a sunny day astazi prin Capitala...intre un meci cu baietzii si o goana la o terasa, incerc sa mai trec in revista niste ganduri dezbatute mai mult sau mai putin aprins in ultima vreme referitor la raporturile pe care le ai cu persoana de langa tine;) Astfel, ma gandeam deopotriva la cum si unde e mai bine sa cunosti o persoana pentru prima oara sau, in slang language, ''sa agati'' si consecintele la care sa te astepti de la asta. Desigur, Bucurestiul nu e tocmai relevant din acest punct de vedere, in sensul k nu prea se respecta, k sa nu zic k nu se respecta deloc clasele si pregatirea intelectuala, educatia when it comes to clubs, intalnind in cluburi de fitze, gen Bamboo, Office, Fratelli, Gaya, Le Gaga si fatuci care nu au nici in clin, nici in maneca gusturi vestimentare, nivelul intelectual este indoielnic, iar preferintele in materie de barbati fac abstractie de maniere, de educatie sau de background-ul cultural, la fel si conditia fizica, primand contul in banca si marimea portofelului, care de cele mai multe ori sunt si direct proportionale cu marimea burtzii, a cefei si chiar a varstei. Intr-un alt plan, avem si cocalarii si baietzashii de bani gata, fara niciun merit whatsoever in averea agonisita, de multe ori indoielnic, ca doar traim in Romanika, de parintii lor si care nu doar k nu apreciaza valoarea banului nici de aici si pana in perete, insa mai pun in pericol si viata altora intrand in tot felul de altercatii sau parcandu-si masina in vreo vitrina de la parterul cladirilor din Dorobanti. Asadar, dak nu aveti mari pretentii si vreti ceva temporar, dak nu va enervati incepand de a doua zi si suportati cu stoicism replicile puerile si stupide uneori din partea celuilalt, I would say go for it...nu e nevoie de prea multa vorbarie atata timp cat frecventezi astfel de locatii (o stiu, pentru ca am experimentat situatia pe propria piele;)...hell, uneori chiar e de ajuns doar sa te afli acolo si esti bagat imediat in seama. Pe de alta parte, mai sunt cluburile asha zise studentesti, gen Twice, Maxx, Princess, 21 etc., unde dai de multe ori peste acelasi gen de persoane, dar care probabil inca nu sunt ''Bamboo quality'' sau inca nu au un nume sau o masina pe care sa-si ''permita'' sa o afiseze pe acolo...pt k la preturile practicate, nu poti afirma ca aceste locatii, alteori prin traditie studentesti, difera prea mult de cele mentionate mai sus. Aici mai ai sansa totusi, destul de mica, sa cunosti persoane de ''nivelul tau'' si care nu s-au ''molipsit'' sau refuza sa fie catalogate si asociate grupurilor de mai sus. Totusi, din cauza plantelor mai uscate si mai putzin atragatoare ochiului interior, risti sa nu le remarci in orice seara ai decide sa o petreci in astfel de cluburi.
       Oricum, pot spune k potzi adopta o larga varietate de ''trucuri'' si ''strategii'', intrucat, desi unele bat de la o posta k sunt previzibile si fumate, traim vremuri si le traim intr-un teritoriu in care ele inca mai prind...cu voia destinatarului, of course. Astfel, vezi o masa plina de fete singure venite sa se distreze, pui pe din 2 cu wing-man-ul tau care te insoteste in club si cumperi 1-2 sticle de vin si le trimitzi la acea masa, asigurandu-te sa se stie din partea cui provin...astepti vreo 15-20 min. si apoi ataci;)...probabilitatea e destul de mare sa nu pleci singur acasa in acea noapte...desigur, pe cea cu care ''fraternizezi'' mai mult te oferi sa o conduci acasa...sau macar la primul taxi, care ai grija sa fie totusi la vreo 500 m distanta sa apuci sa mai schimbi 1-2 vorbe/ gesturi cu ea...nu prea departe pt a nu o durea picioarele de la tocuri, nu prea aproape k sa nu apuci sa termini ceea ce ai si vrei sa faci;)...eventual o conduci pana la scara unde sta, pentru k noaptea prin orash e destul de periculos pt o fata singura etc., apoi a 2-a zi astepti pana seara pana sa o contactezi, fie pe mess, fie pe tel., fie pe fbook. Oki...asta dak totusi vrei sa incepi ceva...si desigur simtzi the vibes k si ea gandeste acelasi lucru...otherwise, be prepared k pe cand te vede cu alta sa incepi sa zici la repezeala: e o veche prietena/ e sor'mea/ hey, mi se facuse pofta de choco sau de capshuni si se pare k ea avea pe buze asha cva;)
       Pentru a vedea cat de mult te schimbi k optiuni de-a lungul a numai cativa ani, am sa recurg la raspunsul pe care il ofeream aproape oricarei persoane care ma intreba acum 4-5 ani care sunt cele 3 lucruri care imi place sa le fac cel mai mult din lume. Desigur k ziceam : mancare, sex, uitat la televizor.....acum, optiunile s-au mai modificat:)))))...dar nu va asteptati sa vi le zic...nu acum...insa, ca pilula pentru acest weekend...incercati sa nu mai fiti gelosi, dak nu se poate de tot, pt k nici asha nu e bine pt k dati impresia k nu va pasa si k nu va intereseaza viitorul in ceea ce va priveste, macar marea parte a timpului. Pt k tot vorbeam de timp, eu unul nu prea beneficiez de asha cva...pay, credetzi k putinul timp liber pe care il am la dispozitie as vrea sa mi-l petrec fiind gelos? Hai sa fim seriosi. Daca nu ai incredere, cu atat mai mult intr-o relatie, precum si respect reciproc, atunci practic ai exact bautura ramasa pe fundul paharului dupa ce a stat si s-a rasuflat o perioada indelungata la caldura. Cand mai aveti timp fratzilor sa fiti si gelosi? Si, in fond, in ce consta asta? In mania de a incerca sa controlezi in fiecare moment ce se petrece cu consoarta ta? Sa fii stapana pe viatza ei? Mi se pare o tampenie crasa si unul din cele mai nesabuite gesturi sa umbli prin telefonul/mailul/mess-ul persoanei de langa tine...k sa ce? Dak ea/el vrea sa-ti spuna sau simte nevoia k e ceva important sa-ti spuna, oki...dar altfel? Where the fuck is the damn privacy, ei? 1. dak recurgi la asha ceva, clar k nu ai incredere. 2. dak nu ai incredere, clar k nu mai merge intre voi 2 aproape nimic. 3. persoanele care se complac in asha ceva si stau impreuna doar pt a se putea chema k au pe cineva nu merita atentia mea. De ce sa eviti o pers. sau sa ''tragi de timp'' si sa incerci sa prelungesti artificial relatia dak e clar k deja cauti altcva pe care ti-l poate oferi altcineva, k cea/cel cu care esti e clar k nu te mai poate face implinit(a) k persoana din cat mai multe puncte de vedere (pt k perfectiune nu exista)? Voi aprofunda aceasta problema cand voi vorbi despre despartiri, inselari (sub mai multe aspecte) si cum sa procedezi pentru a fi deopotriva fair, pentru a fi impacat cu tine insutzi si cu ceea ce ai fost determinat/ ai decis sa faci, macar din punctul tau de vedere...pt k, let's face it, nu potzi impaca pe toata lumea nici macar pentru un moment, daramite pentru timpi indelungatzi...

Niciun comentariu: