Search this blog

vineri, 24 septembrie 2010

Amore mio (Part III)


Nu intamplator am asteptat sa se incheie si meciul de aseara, pt a face o cronica 2 in 1 sa zic asa;))) Dupa meciul interzis cardiacilor de la Palermo, in care am experimentat pe propria piele din nou ce inseamna sa treci de la agonie la extaz, a urmat demonstratzia de fortza de miercuri seara in fata celor de la Bari. But first thing's first: o caruta de nervi prima repriza cu Palermo in care, paradoxal, am jucat superb, insa cu o gramada de ratari si cu promisiunea de a nu mai zice absolut nimic de Milito, din respect pt el si constientizand ce inseamna pentru un atacant sa ai un ''taram'' interzis in poarta adversa...si iata k soarta m-a rasplatit pe mine si pe toti interistii si in ziua de 22, dupa 4 luni, Il Principe ne-a facut din nou fericitzi, Eto'o aratand inca o data ca este pur si simplu fabulos. In meciul de duminica offsidul inexistent la Eto'o si lipsa cartonaselor galbene la faulturile criminale repetate a celor de la Palermo mi-a demonstrat inca o data, daca mai era cazul, cat de mici si de jalnici sunt cei care incearca prin arbitri sa ne puna stavila...nu mai departe de sambata a plouat cu lovituri libere pt cei din orash cu noi in meciul ''crucial'' cu Catania, ultimii dominandu-i fara drept de apel toata prima repriza. Toti pot zice absolut ce vor si comenta la adresa arbitrilor, mai putin noi, care, culmea, primim galbene chiar si atunci cand tot noi suntem cei faultatzi (vezi Stankovic in ultimul meci). A fost de ajuns o faza dubioasa la Cassani si toata lumea meschina si limitata a sarit in sus k, vezi Doamne, suntem ajutati de arbitri.    
       Un singur lucru pot spune: INTER e k o femeie frumoasa, inteligenta, care se descurca pe picioarele ei, fara niciun alt ajutor din afara, la care unii doar ravnesc, care traieste intr-o tzara plina de oameni uratzi la trup si la minte, invidiosi si care considera k ''strugurii sunt acri'' si desigur k scornesc tot felul de minciuni la adresa ei. Deisigur k inteligentza deranjeaza, mai ales dak mai e dublata si de valoare.
       Miercuri seara mi-a demonstrat pentru a cata oara ca Lazio are datorii vechi si de demult la adresa celor din orash cu noi, dovada si echipa de start aliniata: Rocchi, Zarate, Lichtsteiner, Matuzalem, Stendardo si altii rezerve, k doar nu se dorea k pseudoechipa atat de aureolata sa fie facuta praf. Stupoare: au fost dominati chiar si asa:)))), cu multa sansa reusind sa deschida scorul (min. 66 - ironic, isn't it)...iar o data cu intrarea macar a 2 piloni, in speta Rocchi si Zarate, erau sa si-o incaseze la modul colosal. Noi  ne-am descurcat bine spre foarte bine in meciul nostru, in timp ce aseara a venit si cireasa de pe tort: desi initial iar am ramas surprins pentru faptul k Hernandez, Liverani si altii au ramas rezerve, Miccoli nefiind inca complet refacut, s-a dovedit ca daca nu au de-a face cu sclavii lor, cei de la Giuve nu sunt in stare sa plimbe 2 mingi, singura lor ''tactica'' fiind ''centrare si cu capul''...desigur k Orsato i-a umplut de galbene pe cei de la Palermo, in meciul cu noi asteptand min. 92 pt a le da un amarat de galben. Lovituri libere cred ca au fost peste 18, din care peste jumatate au fost ''inventii'' efective. Si sa continuam cu frustratii. De ei, sa ''admiram'' faptul ca incearca sa rupa oase si la jucatorii altor echipe, acel Aleandro scapand, inca nush cum, fara a fi dat afara pentru ce a facut la echipierul Bresciei, iar papusha Barbie a primit doar 3 etape suspendare pentru faptul ca mai avea putzin si il agresa prison-style pe arbitrul intalnirii. Nu ma mai mira ca s-au acordat 5 min de prelungire, care de fapt au fost 8, sa ne asteptam de acum incolo la 10-11, nu? Daca era de la noi, ar fi primit pe putin jumatate de sezon daca nu chiar tot suspendare. Snejder a primit 3 etape de suspendare pentru ca a aplaudat ironic la arbitru. Incredibil!!! In fine...am demonstrat si o vom face intotdeauna ca suntem superiori, asa ca sempre e comunque, Forza Inter e dai ragazzi!!!

Niciun comentariu: